VIIª CURSA "LES II TORRES" A CAMPREDÓ

VIIª CURSA "LES II TORRES" A CAMPREDÓ

Aquest diumenge dia 10 es va cel·lebrar a Campredó la VIIa. Edició de la Cursa "Les II Torres". Enguany, a part de la cursa en si, es cel·lebrava la 3a. prova (i IXa. edició) del 1er. Circuit de Canicross de les Terres de l'Ebre. Les dos proves anteriors s'han cel·lebrat ja a Masdenverge i a Tivenys.

Finalment, i degut a que cada cop la prova està més damunt de les festes nadalenques, s'ha pogut superar els 300 participants (305 en total), concretament ha hagut 158 participants a la cursa, 112 a la marxa (no competitiva) i 35 participants al canicross.

Cal destacar que enguany hi ha una categoria nova al circuit, la cadet, que compren les edats de 15 a 17 anys i que no poden fer curses superiors a 12 km i +600 mts de desnivell aculumat. Per altra banda, la categoria junior passa a ser dels 18 als 20 anys i ja poden realitzar curses de fins a 21 km i +1000 mts de desnivell acumulat.

Des del circuit de curses s'ha volgut potenciar la "cantera" i que hi hagi gent jove que ja s'aficioni a les curses per muntanya. 


Compartir a les xarxes socials


Comentaris

Has d'estar connectat per poder comentar les notícies
De moment ningú ha comentat aquesta notícia
[[comment.user.firstname]] [[comment.user.lastname]]

[[comment.user.firstname]] [[comment.user.lastname]] [[comment.created_at | date:"dd/MM/yyyy 'a les' HH:mm"]]

[[comment.comment]]

Categories

Facebook