L'AECMTE SIGNA CONVENI COL·LABORACIÓ AMB TUGA WEAR

L'AECMTE SIGNA CONVENI COL·LABORACIÓ AMB TUGA WEAR

Ens complau anunciar-vos que desprès d’uns anys d’estreta col·laboració entre el Circuit de curses per Muntanya de les terres de l’Ebre (AECMTE) i l’empresa Discrepo S.L. (subministradora d’equipatge esportiu amb la marca TUGA WEAR, hem arribat a un acord, que situa a l’empresa TUGA WEAR com a patrocinador tècnic del nostre circuit, sent  dels primers circuits de trail que es va crear al nostre territori.

El conveni de col·laboració es va signar el passat 18 de maig entre el president de la nostra entitat, el Sr. Jordi Bort, i el gerent de l’empresa el Sr. Ilian Botines.

Aquest conveni té una vigència de dos anys (a partir de l'any següent de la signatura del mateix), o sigue, per als anys 2018 i 2019. Amb la possibilitat de prorrogar-se un any més.

Per part de l’empresa TUGA, recalquen que “és un orgull per nosaltres poder participar més activament si hi cap, en aquest circuit que ja coneixem, i que estem segurs que les dues parts, treballant junts com fins ara, assolirem grans objectius”.


Compartir a les xarxes socials


Comentaris

Has d'estar connectat per poder comentar les notícies
De moment ningú ha comentat aquesta notícia
[[comment.user.firstname]] [[comment.user.lastname]]

[[comment.user.firstname]] [[comment.user.lastname]] [[comment.created_at | date:"dd/MM/yyyy 'a les' HH:mm"]]

[[comment.comment]]

Categories

Facebook