FINALITZA EL 1er. CIRCUIT CANICROSS TERRES DE L'EBRE

Acaba el primer Circuit de canicròs de les Terres de l'Ebre en el que s'han proclamat guanyadors els dos membres del Club BTT Montbike d'Amposta, Joan Lluís Fernández i Bea Sáez.

Les curses de canicròs se celebren fora dels mesos de més calor per evitar les altes temperatures que afectarien negativament als gossos; per això les curses del Circuit de les Terres de l'Ebre se celebren en dos anys natural diferents, començant el 7 de novembre de 2015, amb la prova de Masdenverge; ja al 2016, una de les primeres proves esportives de l'any, el 3 de gener es va disputar el canicròs de Tivenys. La tercera prova va ser a Campredó, el 10 de gener, coincidint amb la cursa per muntanya Les 2 Torres d'aquest poble. "Lo Canicross" del Poble Nou del Delta es va córrer el 28 de febrer i la darrera prova del Circuit es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita, el 6 de març, el mateix dia que aquesta població marinera organitzava la cursa per muntanya "Pujada a la Foradada".