COMENÇA EL 2n. CIRCUIT DE CANICROSS DE LES TTEE

Aquest passat dissabte es va celebrar a Masdenverge la primera prova del 2on. Circuit de Canicròs de les Terres de l'Ebre amb la participació de 50 corredors amb el seu gos, dels quals 42 van finalitzar la cursa.

Corredors i gossos vinguts de diverses procedències: la Selva del Camp, Els Pallaresos, Berga, Corbera de Llobregat, Montblanc, La Secuita, a més dels participants ebrencs i altres vinguts de la Comunitat Valenciana, el que fa preveure que aquesta nova edició del circuit de canicròs comptarà amb una bona participació i servirà per consolidar-lo.

Quan faltaven cinc minuts per a les 10 del matí, sortien gossos i corredors de la zona esportiva de Masdenverge per a completar un recorregut de 8'1 km i 49 md+. Joan Lluís Fernández i el gos Cahiu van ser els primers a arribar a la línia de meta, amb només tres segons de diferència del segon classificat, Òscar Olivé i el gos Bill. El tercer lloc del podi se'l va emportar la parella Jordi Bonavila i Duna.